Openslaandegaragedeuren.com
Garagedeur Roermond

Garagedeur Roermond

Schitterende openslaande garagedeuren op maat in Roermond met optimale isolatie, gebruiksgemak en beveiliging.

Offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

icon-like Aanbieding op maat
icon-euro Vanaf 2899,-
icon-tag De scherpste prijs
icon-quote Vrijblijvende offerte

Openslaande garagedeur Roermond

Als openslaande garagedeuren specialist, bieden wij op maat gemaakte garagedeuren aan in Roermond. In een historische stad als Roermond snappen wij dat u niet zomaar een garagedeur wilt laten plaatsen. Het is namelijk ook een zeer belangrijk onderdeel voor het karakter en uitstraling van uw woning. Onze garagedeuren in Roermond bieden de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit om aan al uw wensen te voldoen. U bepaalt de kleur, stijl, materiaal en ontwerp.

Extra aandacht voor veiligheid

Wij besteden veel aandacht aan de beveiliging van onze openslaande garagedeuren. Ze beschermen namelijk niet alleen uw huis, maar ook uw voertuigen en kostbare bezittingen. Daarom zijn al onze garagedeuren voorzien van:

 • Vijfpuntssluiting: De deur wordt vergrendeld op 5 verschillende punten
 • SKG*** anti-kerntrek deurbeslag: Met dit deurbeslag zijn onze garagedeuren bestand tegen de meeste moderne inbraakmethodes
 • Espagnolet sluitingen: Met deze sluiting kan de deur alleen worden geopend vleugel is geopend

Dit maakt dat wij alleen veilige garagedeuren leveren. Ondanks deze extra veiligheidsmaatregelen zijn onze openslaande garagedeur zeer makkelijk te gebruiken, ook voor kinderen. Klik hieronder voor een eerste prijsindicatie. De eerste stap naar de woning van uw dromen.

Bereken uw prijs
Garagedeur Roermond kopen
Openslaande garagedeur Roermond

Garagedeur voor bedrijven in Roermond

Naast woningen bedienen we ook bedrijven in Roermond met onze openslaande garagedeuren. Voor uw bedrijfspand is een garagedeur met loopdeur de ideale oplossing. Zo kunt u gemakkelijk naar binnen en buiten lopen en de garagedeur gebruiken voor voertuigen, grote materialen etc. Dit zorgt voor goed toegankelijkheid van het pand. Snelle toegang tot bedrijfspanden is essentieel om de efficiëntie en productiviteit te maximaliseren. Onze garagedeuren openen en sluiten snel en soepel, waardoor kostbare wachttijd wordt verminderd.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Onze garagedeuren zijn ontworpen om niet alleen de dagelijkse bedrijfsactiviteiten en het weer te weerstaan, maar zijn ook gebouwd om lang mee te gaan, waardoor ze een kosteneffectieve investering zijn. Zo zijn aluminium en staal een zeer geschikt soort materiaal. Ze beschikken over goede isolatie door:

 • Een thermisch onderbroken kozijn
 • Perfecte luchtdichte afwerking
 • HR++ glas thermopanel

Wij zijn zo overtuigd over de betrouwbaarheid van onze garagedeuren dat u bij aanschaf 10 jaar garantie krijgt.

Onze expertise voor uw garagedeur in Roermond

Wij van Openslaandegaragdeuren.com hebben uitstekende vak monteurs met ervaring als het gaat om een garagedeur vervangen in Roermond en omgeving, waaronder Herten, Roerzicht en Kitskensberg. Ook in omliggende steden zoals Venlo, Maastricht en Eindhoven staan wij voor u klaar. Onze ervaren monteurs plaatsen uw nieuwe openslaande garagedeur binnen één dag en gaan pas weg als deze volledig getest is.

Gratis offerte

Omdat wij alleen maatwerk leveren kunnen we nu nog geen prijs geven. Vraag daarom een gratis offerte aan. We bespreken graag met u uw wensen en kijken met u mee naar de mogelijkheden.

Garagedeur Roermond

Een greep uit onze garagedeuren

Garagedeuren met optimale isolatie, beveiliging en gebruiksgemak

Een greep uit onze garagedeuren

Garagedeuren met optimale isolatie, beveiliging en gebruiksgemak

Veelgestelde vragen over garagedeuren in Roermond

De kosten van een garagedeur op maat voor uw woning of bedrijfspand in Roermond hangen af van uw wensen. We maken de openslaande garagedeuren volledig op maat, waardoor we niet vooraf een prijs kunnen geven. Wilt u een prijsindicatie? Vraag dan gratis een offerte aan.

We monteren door heel Roermond garagedeuren. Zowel in het centrum als de buitenwijken. Sterker nog, we monteren door heel Limburg garagedeuren.

Het plaatsen van een garagedeur is binnen één dag voltooid. Vaak duurt het zelfs maar één dagdeel. Echter, dit is wel afhankelijk van uw huis en eventueel uw oude garagedeur.

Ja, wij verwijderen eerst de oude garagedeur voordat we de nieuwe garagedeur plaatsen. Het is dus niet nodig om zelf de oude garagedeur te verwijderen. Wij vervangen oude garagedeuren met nieuwe garagedeuren.

Dat bepaalt u. We kunnen deze meenemen voor u of u kiest om deze zelf te behouden. Samen bespreken we de opties.

  Stap 1 - kies uw opties

  Stap 2 - uw gegevens

  Garagedeur in Eindhoven? Bereken de prijs

  Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en profiteer van scherpe prijzen en snelle levertijden. Maar ook van:

  • Scherpste prijs
  • Gratis offerte op maat
  • 10 jaar garantie
  • Begeleiding van A tot Z
  • Veilig, geïsoleerd en gebruiksvriendelijk
  • Binnen één dag geplaatst

  Openslaandegaragedeuren.com levert al jaar en dag openslaande garagedeuren door een groot deel van Nederland. Door onze expertise en ervaring realiseren wij de garagedeur van uw dromen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een openslaande garagedeur of neem contact op voor advies.