Openslaandegaragedeuren.com
Witte garagedeur

Witte garagedeur

Een witte garagedeur geeft uw woning een moderne en stijlvolle uitstraling. Kies voor een witte garagedeur van kwaliteit, 10 jaar garantie en volledig op maat gemaakt.

Offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

Witte openslaande garagedeuren

Witte openslaande garagedeuren zijn een erg populaire keuze als u zowel functionaliteit als stijl waardeert. Het geeft uw woning een stijlvolle, luxe en moderne uitstraling. Witte garagedeuren hebben een tijdloze schoonheid, omdat wit nooit uit de mode raakt. Ongeacht wat de nieuwe ontwerptrends zijn, wit zal altijd zijn elegantie en charme behouden, waardoor uw huis altijd een verfijnde uitstraling behoudt. Ze hebben een frisse en uitnodigende uitstraling wat u woning er niet alleen gezelliger van maakt, maar ook de waarde van uw huis kan verhogen. Niet zeker of wit de kleur is voor uw garagedeur? Bekijk dan ook eens het totaal tegenovergestelde in de vorm van een zwarte garagedeur.

Goed geïsoleerde witte garagedeuren

Bij Openslaandegaragedeuren.com begrijpen we dat uw witte garagedeur niet alleen open en dicht moet kunnen, maar ook nog andere praktische voordelen heeft. Zo profiteert u bij ons van:

 • HR++ glas thermopanel, wat zorgt voor een goed geïsoleerde garagedeur. Hiermee zijn energie-efficiënt wat leidt tot een lagere energierekening.
 • Een thermisch onderbroken kozijn. Hierdoor komt zal het niet gaan tochten in uw garage.
 • Het thermopanel houdt de warmte binnen. Hierdoor heeft u minder stookkosten en ook houden ze geluidsoverlast goed tegen.
 • Beste kwaliteit-prijs verhouding en alleen maar op maat gemaakte garagedeuren. Wij maken onze witte garagedeuren naar aanleiding van uw wens. We bespreken graag de mogelijkheden. U bepaalt van het raamwerk tot materiaal tot de deurklink.
Bereken uw prijs
Witte garagedeur
Witte openslaande garagedeur

Laat natuurlijk licht binnen

Witte oppervlakken weerkaatsen zonlicht en warmte beter dan donkere kleuren. Wit trekt natuurlijk licht aan en geeft uw woning hiermee een uitnodigend karakter. Ook wordt er een gevoel van ruimte en openheid gecreëerd. Ze kunnen de illusie van een grotere ruimte creëren, zowel binnen als buiten de garage. Dit effect is vooral handig als uw garage beperkt is in omvang. Witte garagedeuren helpen om de temperatuur in de garage te reguleren. In de zomer resulteert dit in een heerlijk gekoelde garage. Dit is vooral handig als u uw garage gebruikt als werkplaats, hobbyruimte of opslagruimte.

Frisse uitstraling met witte garagedeuren

Witte garagedeuren geven een frisse en schone uitstraling, wat een grote invloed heeft op de algemene uitstraling van uw huis. Verder zorgen ze voor:

 • Minimalistisch design: Witte garagedeuren stralen minimalisme uit. Als u van strakke garagedeuren houdt is dit precies wat u zoekt.
 • Makkelijk in onderhoud: Ze zijn minder gevoelig voor vlekken en krassen dan donkere kleuren, waardoor ze vrijwel onderhoudsarm zijn.
 • Driedimensionaal verstelbare scharnieren
 • Optimale beveiliging en gebruiksgemak

Het perfecte contrast

Witte garagedeuren kunnen architecturale details van uw huis accentueren. Ze bieden een uitstekende achtergrond om, bijvoorbeeld raamlijsten, geveldecoraties of andere ontwerpen te benadrukken. Doordat wit een heldere kleur is valt het goed op tegen andere kleuren. Hierdoor kan wit gemakkelijk contrasteren met andere kleuren en voorwerpen.

Gratis offerte

Een witte garagedeur hoeft helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, ze vallen onder de goedkope garagedeuren. Omdat wij alles op maat leveren kunnen we nu nog geen bedrag noemen. Vul daarom onderaan deze pagina het contactformulier in voor een gratis offerte. Vervolgens bespreken we samen met u de mogelijkheden om uw dromen realiteit te maken.

Witte garagedeuren

Voorbeelden van witte openslaande garagedeuren

Volledig op wens en op maat gemaakt.

Voorbeelden van witte openslaande garagedeuren

Volledig op wens en op maat gemaakt.

Veelgestelde vragen over witte garagedeuren

Een witte garagedeur is een garagedeur die is uitgevoerd in de kleur wit, een veelvoorkomende keuze vanwege de veelzijdigheid en tijdloze uitstraling.

Bij het kopen van een witte garagedeur let je op het materiaal en de kwaliteit, stijl en ontwerp, isolatie, veiligheid en beveiliging, en het onderhoudsgemak. Bent u benieuwd naar een prijs op maat? Vraag dan gratis een offerte aan!

Bij Openslaandegaragedeuren.com kunt u kiezen uit elke RAL-kleur. Naast witte garagedeuren, zijn grijze garagedeurenblauwe garagedeur en antraciete garagedeuren ook erg populair. Zo zijn de meeste moderne garagedeuren en luxe garagedeuren te vinden in deze tinten.

  Stap 1 - kies uw opties

  Stap 2 - uw gegevens

  Gratis offerte witte garagedeur

  Ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor uw openslaande garagedeur door het formulier in te vullen. Daarnaast profiteert u van:

  • Scherpste prijs
  • Gratis offerte op maat
  • 10 jaar garantie
  • Begeleiding van A tot Z
  • Veilig, geïsoleerd en gebruiksvriendelijk
  • Binnen één dag geplaatst

  Openslaandegaragedeuren.com levert al jaar en dag openslaande garagedeuren door een groot deel van Nederland. Door onze expertise en ervaring realiseren wij de garagedeur van uw dromen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een garagedeur met glas of neem contact op voor advies.