Openslaandegaragedeuren.com
standaard garagedeur

Standaard garagedeur

Een standaard garagedeur geeft uw woning een moderne en stijlvolle uitstraling. Kies voor een standaard garagedeur van kwaliteit, 10 jaar garantie en volledig op maat gemaakt.

Offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

Standaard openslaande garagedeur

Standaard openslaande garagedeuren vormen de ruggengraat van elke functionele garage. Hoewel ze misschien niet zo opvallend zijn als andere garagedeuren, zoals een luxe garagedeur, landelijke garagedeur of een strakke garagedeur, zijn ze toch essentieel voor uw huis. Een standaard garagedeur is een onmisbare aanvulling. Ze schikken over dunne profielen, glaswerk en neutrale tinten zoals grijs, blauw, wit en zwart. Een standaard garagedeur sluit stevig af en wordt vaak bestempeld als veilige garagedeur. Ze beschermen uw auto, gereedschappen en andere waardevolle spullen tegen diefstal en vandalisme.

Standaard garagedeur op maat

Bij Openslaandegaragedeuren.com willen we u helpen om uw dromen realiteit te maken. Daarom leveren wij alleen op maat gemaakt garagedeuren. Van de kleur tot aan raamwerk en van materiaal tot aan deurklink. We denken graag met u mee hoe we uw gewenste garagedeur kunnen opleveren. Dit bezorgt u:

 • Een standaard garagedeur die past bij uw woning
 • Naadloze aansluiting met uw huis
 • Ontwerp naar uw wens
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, een standaard garagedeur is namelijk een van onze goedkope garagedeuren.
Bereken uw prijs
Standaard garagedeur
Standaard openslaande garagedeur

Veelzijdigheid van een standaard garagedeur

Een standaard garagedeur heeft typisch eenvoudige afmetingen, kleuren, ontwerp en materialen, zoals aluminium of kunststof. Een standaard garagedeur van Openslaandegaragedeuren.com beschikt over optimale beveiliging en uitstekende isolatie:

 • 3-puntssluiting, waarmee de deur extra goed beveiligd is tegen inbraak
 • Stalen sluitkom voor versteviging en extra bescherming van het kozijn
 • HR++ glas thermopanel, zorgt ervoor dat de garage in de winter warm blijft en in de zomer lekker koel
 • Perfecte luchtdichte afwerking, hierdoor heeft u geen last van tocht of geluidsoverlast

Bent u benieuwd naar de opties? Vraag dan een gratis offerte aan en ervaar onze goedkope prijzen.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Onze standaard garagedeuren zijn gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. Ze zijn onderhoudsarm. Af en toe met een vochtige doek schoonmaken is genoeg. Als u dat doet kunt u nog jarenlang genieten van een prachtige standaard garagedeur. Tevens krijgt u bij ons na het plaatsen een garantie van 10 jaar. Ze zijn bestand tegen alle verschillende weersomstandigheden. We gebruiken duurzame materialen die bestand zijn tegen corrosie, roest en schade. Bij Openslaandegaragedeuren.com staat de kwaliteit voorop.

Voorbeelden van standaard garagedeuren

Volledig op wens en op maat gemaakt.

Voorbeelden van standaard garagedeuren

Volledig op wens en op maat gemaakt.

Veelgestelde vragen over standaard garagedeuren

Een standaard garagedeur is een veelvoorkomende en eenvoudige garagedeur met basisafmetingen, materialen en ontwerpen. Het heeft basisveiligheidsvoorzieningen en kan handmatig of geautomatiseerd worden bediend. Populair vanwege betaalbaarheid en brede beschikbaarheid.

Bij het kopen van een standaard garagedeur let je op afmetingen, materiaal, ontwerp, veiligheid, isolatie, bediening, kleur en afwerking, prijs, garantie en installatie. Bij Openslaandegaragedeuren.com vindt u op maat gemaakte garagedeuren met een luxe en moderne uitstraling. Bent u benieuwd naar een prijs op maat? Vraag dan gratis een offerte aan!

De prijs kunnen wij op voorhand niet geven, omdat wij alles op maat maken. De kosten van een standaard garagedeur variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals het materiaal, ontwerp en eventueel uw oude garagedeur.

Wij plaatsen een standaard garagedeur binnen één dag en vaak zelfs binnen één dag deel afhankelijk van uw woning en eventueel oude garagedeur.

  Stap 1 - kies uw opties

  Stap 2 - uw gegevens

  Gratis offerte standaard garagedeur

  Ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor uw openslaande garagedeur door het formulier in te vullen. Daarnaast profiteert u van:

  • Scherpste prijs
  • Gratis offerte op maat
  • 10 jaar garantie
  • Begeleiding van A tot Z
  • Veilig, geïsoleerd en gebruiksvriendelijk
  • Binnen één dag geplaatst

  Openslaandegaragedeuren.com levert al jaar en dag openslaande garagedeuren door een groot deel van Nederland. Door onze expertise en ervaring realiseren wij de garagedeur van uw dromen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een garagedeur met glas of neem contact op voor advies.