Openslaandegaragedeuren.com
Openslaande garagedeuren actie

Optimaal gebruiksgemak

Met openslaande garagedeuren profiteert uw hele gezin van optimaal gebruiksgemak.

Gratis offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

Donkere garagedeur met glas (onderhoudsarm)

Optimaal gebruiksgemak

Met een brede garagedeur profiteert uw hele gezin van optimaal gebruiksgemak. U opent gemakkelijk één deur om binnen te komen of opent beide deuren voor een bredere doorgang. De deuren openen snel, gemakkelijk en geruisloos. U zet de openslaande deurpanelen eenvoudig in open stand door middel van omklapvoetjes.

Eenvoudig en snel

Doordat u slechts één deur hoeft te openen om binnen te komen, wordt deze vaak als loopdeur gebruikt. Handig wanneer u uw garage als ‘achterom’ voor het huis gebruikt. Ook met fiets in de hand is de opening breed genoeg om de garage te betreden. Niet zo’n brede doorgang? Geen probleem. Wij kunnen openslaande garagedeuren asymmetrisch uitvoeren. Hierdoor bepaalt u zelf de breedte van de loopdeur.

Gratis prijs berekenen

Te gebruiken door kinderen

Ook (jongere) kinderen kunnen zelfstandig gebruik maken van de openslaande garagedeuren. Een groot verschil in vergelijking met oude kanteldeuren die naar boven toe openen. Deze kunnen ze niet zelf open maken.

Onderhoudsarme garagedeuren

Door de onderhoudsvrije materialen staal en aluminium heeft u het hele jaar door geen omkijken naar onderhoud.

 

Openslaande garagedeur onderhoudsarm

  Stap 1 - kies uw opties

  Stap 2 - uw gegevens

  Ontvang nu een gratis offerte op maat

  Benieuwd naar de kosten voor een openslaande garagedeur? Ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor uw garagedeur op maat door het formulier in te vullen. Daarnaast profiteert u van:

  • Scherpste prijs
  • Gratis offerte op maat
  • 10 jaar garantie
  • Begeleiding van A tot Z
  • Veilig, geïsoleerd en gebruiksvriendelijk
  • Binnen één dag geplaatst

  Openslaandegaragedeuren.com levert al jaar en dag openslaande garagedeuren door een groot deel van Nederland. Door onze expertise en ervaring realiseren wij de garagedeur van uw dromen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een openslaande garagedeur of neem contact op voor gratis advies.