Openslaandegaragedeuren.com
Openslaande garagepoort

Ontvang de scherpste prijs
voor uw openslaande garagepoort

Offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

icon-like Aanbieding op maat
icon-euro Vanaf 2899,-
icon-tag De scherpste prijs
icon-quote Vrijblijvende offerte
Openslaande garagepoort

Openslaande garagepoort

Bent u op zoek naar een openslaande garagepoort van hoge kwaliteit? Op openslaandegaragedeuren.com vindt u mooie openslaande garagepoorten op maat gemaakt. U bepaalt dus zelf de uitstraling van uw nieuwe garagepoort! U heeft onder andere de keuze uit alle RAL-kleuren, diverse type panelen en eventuele toevoeging van HR++ (melk)glas.

Twijfelt u over het vervangen van uw garagepoort? Met een nieuwe openslaande garagepoort profiteert u van vele voordelen. Zo geniet u van optimale isolatie, veiligheid en gebruiksgemak.

Bereken uw prijs

Garagepoort isolatie

Op zoek naar perfect geïsoleerde openslaande garagepoorten? De panelen van onze onderhoudsarme openslaande garagepoorten hebben zeer goede isolatiewaarden die aan de modernste eisen voldoen. Daarnaast zijn de openslaande garagepoorten voorzien van een thermisch onderbroken kozijn, waardoor er geen warmte naar buiten verloren gaat. Wanneer u kiest om uw garagepoort te voorzien van glas wordt deze uitgevoerd met isolerend HR++ glas. Een perfect geïsoleerde poort in elke uitvoering.

Veiligheid garagepoort

Een garagepoort voorzien van goede veiligheid is erg belangrijk. Zo heeft u als klant de keuze uit diverse veiligheidsopties. Een openslaande garagepoort is standaard voorzien van sloten met een SKG*** keurmerk en veiligheidsbeslag. Middels haaksloten wordt de garagepoort op maar liefst 5 punten vergrendeld. Daarbij is de garagepoort voorzien van espagnoletsluitingen. Dit is een extra beveiliging die ervoor zorgt dat uw garagepoort enkel te openen is wanneer de doorgaande vleugel geopend is. Veilige openslaande garagepoorten geheel naar uw wens. Of toch iets meer letten op het budget wat je hebt, kies dan voor budget garagedeuren.

Garagepoort openslaand

Inspiratiefoto’s garagepoorten

Al jarenlang leveren wij op maat gemaakte openslaande garagepoorten door heel Nederland

Neem direct contact op

Graag meer informatie en advies op maat over een openslaande garagepoort? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij voorzien u graag vrijblijvend van meer informatie en passend advies over alle mogelijkheden op het gebied van openslaande garagepoorten.

  Stap 1 - kies uw opties

  Stap 2 - uw gegevens

  Openslaandegaragedeuren.com
  • Aanbieding op maat
  • Vanaf 2899,-
  • De scherpste prijs
  • Vrijblijvende offerte