Openslaandegaragedeuren.com
Openslaande garagedeuren

Ontvang de scherpste prijs
voor uw openslaande garagedeur

Offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

icon-like Aanbieding op maat
icon-euro Vanaf 2899,-
icon-tag De scherpste prijs
icon-quote Vrijblijvende offerte

Openslaande garagedeuren met raam

Door het gebruik van glas krijgt u op een natuurlijke manier meer licht in de garage. Handig wanneer er verder in de garage geen ramen aanwezig zijn. Wanneer u kiest voor de optie glas is dit bij ons te allen tijde HR++ glas, ook wel isolatieglas of hoogrendementsglas genoemd. Hierbij wordt de tussenruimte gevuld met edelgas en is het glas aan een zijde gecoat waardoor het extra isoleert. Gebruik van glas is dus niet alleen mooi, maar het zorgt ook voor een besparing op uw energierekening.

Soort glas

De openslaande garagedeuren worden volledig op maat gemaakt aan de hand van uw wensen, hetzelfde geldt voor de toevoeging van ramen. Wilt u slechts één deurpaneel voorzien van een raam of beide? Moeten deze horizontaal of verticaal geplaatst worden? Wilt u één of meerdere ramen? Gaat u voorkeur uit naar transparant of melkglas? Allemaal vragen die van invloed zijn op de uiteindelijke uitstraling van uw garagedeur.

Bereken uw prijs

Garagedeur isolatie

Op zoek naar perfect geïsoleerde openslaande garagedeuren met ramen? Wanneer u kiest voor openslaande garagedeuren met glas is dit bij ons standaard HR++ glas. Naast isolerend glas hebben de openslaande garagedeuren zeer goede isolatiewaarden die aan de modernste eisen voldoen. Bovendien plaatsen we de garagedeuren in een thermisch onderbroken kozijn. Met al deze toepassingen bent u verzekerd van een perfect geïsoleerde garagedeur.

Veiligheid garagedeuren

Garagedeuren voorzien van goede veiligheid zijn erg belangrijk. Zo heeft u als klant de keuze uit diverse veiligheidsopties. Deze openslaande garagedeuren zijn standaard voorzien van sloten met een SKG*** keurmerk en veiligheidsbeslag. Middels haaksloten wordt de garagedeur op maar liefst 5 punten vergrendeld. Daarbij is de garagedeur voorzien van espagnoletsluitingen. Dit is een extra beveiliging die ervoor zorgt dat uw garagedeur enkel te openen is wanneer de doorgaande vleugel geopend is.

Garagedeur met glas (onderhoudsarm)

Neem direct contact op

Graag meer informatie en advies op maat over openslaande garagedeuren? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij voorzien u graag vrijblijvend van meer informatie en passend advies over alle mogelijkheden op het gebied van openslaande garagedeuren.

Openslaandegaragedeuren.com
  • Aanbieding op maat
  • Vanaf 2899,-
  • De scherpste prijs
  • Vrijblijvende offerte

Inspiratiefoto’s

Een aantal foto’s van openslaande garagedeuren

Meer inspiratiefoto's