Openslaandegaragedeuren.com
Op maat gemaakte garagedeuren

Op maat gemaakte garagedeuren

Een op maat gemaakte garagedeuren geeft uw woning een moderne en stijlvolle uitstraling. Kies voor een op maat gemaakte garagedeur van kwaliteit, 10 jaar garantie en volledig op maat gemaakt.

Offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

Op maat gemaakte openslaande garagedeuren

Wij van Openslaandegaragedeuren.com zijn specialist in het maken van op maat gemaakte garagedeuren. Een op maat gemaakte garagedeur wordt specifiek afgestemd op uw individuele behoeften en voorkeuren, met keuze uit diverse stijlen, materialen en veiligheidsfuncties. Dit zorgt voor een uniek product dat perfect past bij de architectuur van uw huis en uw wensen.

Persoonlijke stijl en ontwerp

Een garagedeur op maat laten maken geeft u de vrijheid om de deur te creëren die naadloos aansluit bij uw woning en uw wensen. Bij ons kunt u voor elke stijl terecht. Zo vindt u bij ons onder andere:

Nog geen keuze kunnen maken? Geen probleem! Wij voorzien u graag van advies. Vraag daarom een gratis vrijblijvende offerte aan voor uw op maat gemaakte garagedeur.

Bereken uw prijs
Op maat gemaakte garagedeur
Op maat gemaakte openslaande garagedeuren

Veiligheid en isolatie op maat

Op maat gemaakte garagedeuren van Openslaandegaragedeuren.com zijn uitstekend geïsoleerde garagedeuren en uitermate veilige garagedeuren.

De isolatie wordt gekenmerkt door:

 • Luchtdichte afwerking, waardoor er geen tocht naar binnen komt en ook het geluid buiten blijft.
 • HR++ thermopane. Bij een garagedeur met raam zorgt dit thermopane ervoor dat u geen warmte en kou verlies lijdt.
 • Thermisch onderbroken kozijn, wat zorgt voor stilstaande lucht tussen de twee panelen. Hierdoor ervaart u nog minder warmte verlies.

De veiligheid wordt gekenmerkt door:

 • 5 puntsluiting. De deuren worden op 5 punten vergrendeld door middel van haaksloten.
 • Espagnoletsluitingen, hiermee gaan ze alleen open als de doorgaande vleugel is geopend.
 • SKG*** deurbeslag met anti-kerntrek, dit biedt weerstand tegen vrijwel alle moderne inbraaktechnieken.

Veel keuze met op maat gemaakte garagedeuren

Naast de stijl van de openslaande garagedeur heeft u ook keuze tussen verschillende kleuren en materiaal. Populaire keuzes voor een moderne uitstraling zijn houten garagedeuren en aluminium garagedeuren. Ook qua kleur zijn er veel mogelijkheden. Naast de standaard witte garagedeuren en zwarte garagedeuren hebben we ook garagedeuren antraciet, blauwe garagedeuren en grijze garagedeuren.

De mogelijkheden zijn eindloos. Heeft u een specifieke wens? Neem contact met ons op en vraag het gerust. Dan gaan we voor u kijken wat we kunnen regelen!

 

Op maat gemaakte garagedeur

Voorbeelden van op maat gemaakte garagedeuren

Volledig op wens en op maat gemaakt.

Voorbeelden van op maat gemaakte garagedeuren

Volledig op wens en op maat gemaakt.

Veelgestelde vragen over een op maat gemaakte garagedeur

Een op maat gemaakte garagedeur is een garagedeur die specifiek wordt ontworpen en vervaardigd volgens de individuele wensen en eisen van de klant. Het biedt keuze uit materialen, kleuren, afmetingen en veiligheidsvoorzieningen om perfect te passen bij de architectuur en persoonlijke smaak van de klant. Dit maakt de garagedeur uniek en onderscheidend van standaardmodellen.

Bij het kopen van een op maat gemaakte garagedeur let je op: ontwerp, materialen, kleur, afmetingen, veiligheid, isolatie, automatisering, budget, garantie en professionele installatie. Bij Openslaandegaragedeuren.com vindt u op maat gemaakte garagedeuren met een luxe en moderne uitstraling. Bent u benieuwd naar een prijs op maat? Vraag dan gratis een offerte aan!

  Stap 1 - kies uw opties

  Stap 2 - uw gegevens

  Gratis offerte voor op maat gemaakte garagedeuren

  Ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor uw openslaande garagedeur door het formulier in te vullen. Daarnaast profiteert u van:

  • Scherpste prijs
  • Gratis offerte op maat
  • 10 jaar garantie
  • Begeleiding van A tot Z
  • Veilig, geïsoleerd en gebruiksvriendelijk
  • Binnen één dag geplaatst

  Openslaandegaragedeuren.com levert al jaar en dag openslaande garagedeuren door een groot deel van Nederland. Door onze expertise en ervaring realiseren wij de garagedeur van uw dromen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een garagedeur met glas of neem contact op voor advies.