Openslaandegaragedeuren.com
Kunststof garagedeur

Kunststof garagedeur

Openslaande garagedeuren volledig onderhoudsarm.

Gratis offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

icon-like Aanbieding op maat
icon-euro Vanaf 2899,-
icon-tag De scherpste prijs
icon-quote Vrijblijvende offerte

Openslaande kunststof garagedeur

Op zoek naar een garagedeur van onderhoudsarm materiaal zoals kunststof? Dan willen we u graag eerst informeren over de voordelen van stalen panelen en een aluminium kozijn ten opzichte van een volledige kunststoffen garagedeur. Beide type garagedeuren zijn onderhoudsarm en optimaal geïsoleerd. Toch heeft een garagedeur van aluminium met stalen panelen belangrijke voordelen. Deze voordelen zijn enorm gunstig voor u:

Uw voordelen t.o.v. kunststof garagedeuren

 • Er ontstaat geen kleurverschil tussen het paneel en de rand
 • Kunststof kan uitzetten waar aluminium en staal altijd zijn vorm behouden
 • De uitstraling van aluminium en staal is stijlvoller dan kunststof.

We raden daarom aan om te kiezen voor een onderhoudsarme garagedeur van aluminium en staal, of juist voor stalen garagedeuren of standaard garagedeur.

Bereken uw prijs
Openslaande kunststof garagedeur
kunststof garagedeur onderhoudsarm

Openslaande garagedeur kunststof

Onze onderhoudsarm garagedeuren bestaan uit aluminium en staal en niet uit kunststof. Hierdoor kunnen we uw gewenste garagedeur volledig op maat maken. Samen nemen we uw wensen door en kijken we naar uw woning. De garagedeuren zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar en worden volledig gepoedercoat. Daarnaast bent u vrij in de keuze voor het type paneel en de toevoeging van glas. Ook is een kunststof garagedeur met loopdeur mogelijk met een combinatie met glas. Benieuwd naar op maat gemaakte garagedeuren?

Voordelen en eigenschappen

Bij ons kiest u uit onderhoudsarme openslaande garagedeuren van hoge kwaliteit, optimale veiligheid, optimale isolatie en optimaal gebruiksgemak. Daarnaast beschikken de garagedeuren over:

 • 5-puntssluiting
 • Anti-kerntrek deurbeslag met SKG***
 • Driedimensionaal verstelbare scharnieren
 • Lange levensduur

Onze openslaande garagedeuren zijn al jarenlang geliefd onder klanten. Ze verhogen niet alleen de waarde van uw woning, maar geeft u uw woning ook een luxe uitstraling.

Een greep uit onze onderhoudsarme garagedeuren

Al jarenlang leveren wij openslaande garagedeuren door heel Nederland.

Een greep uit onze onderhoudsarme garagedeuren

Al jarenlang leveren wij openslaande garagedeuren door heel Nederland.

Veelgestelde vragen over kunststoffen garagedeuren:

We raden altijd aan om te kiezen voor een onderhoudsarme garagedeur (aluminium en staal) in plaats van een kunststoffen garagedeur vanwege de voordelen. Zo zet een aluminium garagedeur niet uit en behoudt het de vorm. Een kunststof garagedeur kan vervormen over de tijd. Ook kent een aluminium garagedeur geen kleurverschil tussen paneel en de rand. Een kunststoffen garagedeur heeft vaak wel een kleurverschil. Daarnaast vinden mensen over het algemeen aluminium garagedeuren stijlvoller en premium aanvoelen vergeleken met een kunststoffen garagedeur.

  Stap 1 - kies uw opties

  Stap 2 - uw gegevens

  Kunststof garagedeur prijs berekenen

  Ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor uw kunststoffen garagedeur op maat door het formulier in te vullen. Daarnaast profiteert u van:

  • Scherpste prijs
  • Gratis offerte op maat
  • 10 jaar garantie
  • Begeleiding van A tot Z
  • Veilig, geïsoleerd en gebruiksvriendelijk
  • Binnen één dag geplaatst

  Openslaandegaragedeuren.com levert al jaar en dag openslaande garagedeuren door een groot deel van Nederland. Door onze expertise en ervaring realiseren wij de garagedeur van uw dromen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een openslaande kunststof garagedeur of neem contact op voor advies.