Openslaandegaragedeuren.com
Openslaande garagedeuren

Kunststof garagedeur

Openslaande garagedeuren volledig onderhoudsarm.

Offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

icon-like Aanbieding op maat
icon-euro Vanaf 2899,-
icon-tag De scherpste prijs
icon-quote Vrijblijvende offerte

Openslaande kunststof garagedeur

Op zoek naar een garagedeur van onderhoudsarm materiaal zoals kunststof? Met stalen panelen en een aluminium kozijn voldoen onze openslaande garagedeuren aan uw wensen! Vaak wordt er gedacht dat onze openslaande garagedeuren van kunststof zijn. Echter zijn onze garagedeuren gemaakt van stalen panelen met aluminium kozijn. Beide materiaalsoorten zijn volledig onderhoudsarm en late minimale (kou) of hitte door.

Uw voordelen t.o.v. kunststof garagedeuren

  • Er ontstaat geen kleurverschil tussen het paneel en de rand
  • Kunststof kan uitzetten waar aluminium en staal altijd zijn vorm behouden
  • De uitstraling van aluminium en staal is stijlvoller dan kunststof
Bereken uw prijs
Openslaande garagedeur zwart (onderhoudsarm)

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u graag meer weten over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren? Laat uw gegevens achter en wij voorzien u vrijblijvend van meer informatie en passend advies.

Openslaandegaragedeuren.com
  • Aanbieding op maat
  • Vanaf 2899,-
  • De scherpste prijs
  • Vrijblijvende offerte

Isolerende vermogen

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. Het aluminium kozijn is voorzien van een thermische onderbreking. Hierdoor worden het binnen- en buitenkozijn van elkaar gescheiden door een ruimte met stilstaande lucht. Dit zorgt ervoor dat de koude lucht buiten blijft en de warme lucht binnen. Toch blijft het aluminium kozijn maar 6 centimeter dik. De stalen panelen zijn aan de binnenzijde voorzien van dik isolatiemateriaal. Door de combinatie van deze materialen heeft u in totaliteit een perfect geïsoleerde garagedeur die ook nog eens onderhoudsarm is!

 

Volledig op maat gemaakt

Al onze openslaande garagedeuren worden volledig op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Zo ontwerpt u zelf uw eigen garagedeur die volledig aansluit bij uw wensen en woning. De garagedeuren zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Daarnaast bent u vrij in de keuze voor het type paneel en de toevoeging van glas.

Meer inspiratiefoto's
Meer inspiratiefoto's