Openslaandegaragedeuren.com
Inspiratiefoto's garagedeuren

Inspiratiefoto’s

Op zoek naar inspiratie? Bekijk hieronder schitterende projecten die door ons zijn opgeleverd.

Gratis offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

icon-like Aanbieding op maat
icon-euro Vanaf 2899,-
icon-tag De scherpste prijs
icon-quote Vrijblijvende offerte

Openslaande garagedeuren trends 2023

Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van openslaande garagedeuren? Dan hebben we leuk nieuws. We hebben namelijk een lijst gemaakt met de meest aangevraagde garagdeuren.

Openslaande garagedeuren met ramen of glas

Natuurlijk licht in de woning én garage wordt steeds populairder. Garages worden door het extra licht praktischer en functioneler. Ideaal als opslagruimte, maar ook extra ruimte om te klussen. We zien de vraag naar glaswerk aan de bovenkant van de deur toenemen, maar ook verticale ramen in de deuren zijn erg populair. Bijvoorbeeld de landelijke garagedeur is razend populair.

Neutrale kleuren en tinten

Ook het aantal garagedeuren in neutrale tinten wordt groter. Niet gek, want neutrale tinten hebben een luxe en moderne uitstraling. Zo sluiten neutrale garagedeuren altijd wel aan bij een woning. Vooral grijs en donkerblauw zijn erg in trek.

Voorbeelden en inspiratie

Op zoek naar schitterende garagedeuren op maat? Bekijk dan onze opgeleverde projecten hierboven. Bent u benieuwd naar de opties voor een garagedeur op maat voor uw woning? Bijvoorbeeld een luxe garagedeur, garagedeur antraciet, zwarte garagedeur of witte garagedeur. Vraag dan gratis een offerte aan of neem contact op met ons. We kijken graag met u mee hoe we meer uit uw woning kunnen halen met een openslaande garagedeur.

  Stap 1 - kies uw opties

  Stap 2 - uw gegevens

  Gratis offerte ontvangen

  Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en profiteer van scherpe prijzen en snelle levertijden. Maar ook van:

  • Scherpste prijs
  • Gratis offerte op maat
  • 10 jaar garantie
  • Begeleiding van A tot Z
  • Veilig, geïsoleerd en gebruiksvriendelijk
  • Binnen één dag geplaatst

  Openslaandegaragedeuren.com levert al jaar en dag openslaande garagedeuren door een groot deel van Nederland. Door onze expertise en ervaring realiseren wij de garagedeur van uw dromen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een openslaande garagedeur of neem contact op voor advies.