Openslaandegaragedeuren.com

5 populaire kleuren voor een garagedeur

Bij het kiezen van nieuwe garagedeur is de kleur een belangrijk aspect om in overweging te nemen. De kleur van uw garagedeur moet uiteraard wel bij de rest van uw woning passen. Hier nemen we een kijkje naar de 5 populaire kleuren voor een garagedeur.

1. Een witte kleur garagedeur

Een witte garagedeur is een klassieke en veelzijdige kleur die past bij bijna elke woning. Wit straalt warmte uit en werkt perfect als accentkleur op uw garagedeuren.

2. Een zwarte kleur garagedeur

Een zwarte garagedeur is een stijlvolle kleur dat goed gepaard gaat met een moderne garagedeur. Het biedt een strakke en verzorgde look. Daarnaast is deze kleur beter bestand tegen vervaging door de zon, wat zorgt voor minder onderhoud aan uw garagedeur.

3. Een antraciet kleur garagedeur

Een garagedeur antraciet is een veelzijdige kleur die gemakkelijk gecombineerd kan worden met zeer veel verschillende exterieurkleuren en -stijlen. Het is een tijdloze kleur dat niet snel uit de mode zal raken. Ook voor de toekomst is antraciet een goede keuze. Net als zwart verbergt de kleur antraciet vlekken wat ervoor zorgt dat uw garagedeuren onderhoudsarm zijn.

4. Een grijze kleur garagedeur

Een grijze garagedeur is een neutrale kleur, wat inhoudt dat het makkelijk te combineren met verschillende kleuren. Omdat een grijze garagedeur veel mogelijkheden biedt kan het de algehele esthetiek van uw woning, en daarmee de waarde verhogen. Ook is grijs een kleur waarbij schade door water en zon nauwelijks zichtbaar zijn, wat bijdraagt aan een langere levensduur.

5. Een blauwe kleur garagedeur

Een blauwe garagedeur is een mooie manier aangelegenheid om uw persoonlijkheid ook aan de buitenkant te laten zien. Het is een unieke kleur dat zich weet te onderscheiden van de meer traditionele kleuren. Het heeft een zeer aangenaam effect als u er naar kijkt, omdat het zorgt voor rust en kalmte

Hulp en advies bij uw keuze

Wij hebben voor iedereen de perfecte openslaande garagedeuren, op maat gemaakt. We begrijpen dat de keuze best lastig kan zijn tussen, bijvoorbeeld stalen garagedeuren of metalen garagedeuren. En in welke kleur?

Neem daarom bij vragen of voor advies contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. Het duurt nog geen 2 minuten!

Terug naar overzicht