Openslaandegaragedeuren.com
Grote garagedeur

Grote garagedeuren

Grote garagedeuren geven uw woning een moderne en stijlvolle uitstraling. Kies voor een grote garagedeur van kwaliteit, 10 jaar garantie en volledig op maat gemaakt.

Offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

Grote openslaande garagedeuren

Grote openslaande garagedeuren zijn een opvallende en functionele toevoeging aan uw huis of bedrijfspand. Ze bieden verschillende mogelijkheden die niet te realiseren zijn met een standaard garagedeur. Grote garagedeuren hebben een onmiskenbare uitstraling die hen onderscheidt van andere garagedeuren. Het is vooral handig als u ook beschikt over een grote garage. Wij leveren alleen op maat gemaakte garagedeuren. Geen enkele afmeting is voor ons te gek. Het is ons doel om uw droomhuis te realiseren. Onze openslaande garagedeuren zijn daar een zeer belangrijk onderdeel van. Ze kunnen een huis helemaal afmaken en zorgen voor de juiste uitstraling die u wilt creëren.

Maximale toegankelijkheid

Grote garagedeuren bieden maximale toegankelijkheid tot uw garage. Of u nu apparatuur wilt opslaan, een werkplaats voor hobby’s wilt creëren of gewoon meer ruimte nodig heeft, deze grote deuren zorgen voor een moeiteloze toegang en uitgang. Daarnaast bieden grote garagedeuren u ook de volgende voordelen:

 • Veelzijdigheid in gebruik: Door hun indrukwekkende omvang vallen ze direct op, maar zijn ze ook erg praktisch. Zo zijn ze, bijvoorbeeld ideaal voor het binnenhalen van uw voertuigen.
 • Architecturaal pronkstuk: Grote garagedeuren hebben een visuele impact op de uitstraling van uw huis.
 • Natuurlijke verlichting: U heeft de keuze om uw grote garagedeuren te laten plaatsen met glas, met raam of met loopdeur. Hierdoor kan veel licht binnendringen. Dit maakt de ruimte heerlijk helder.
 • U bepaalt: Er zijn veel mogelijkheden qua materiaal en kleur. Zo hebben wij bijvoorbeeld garagedeuren van aluminium, eiken, metaal en staal. Ook aan kleur heeft u ruime keuze. Zo hebben we onder andere witte garagedeuren, blauwe garagedeuren en zwarte garagedeuren.
Bereken uw prijs
Grote garagedeuren
Grote openslaande garagedeur

Goed geïsoleerde grote garagedeuren

Onze grote garagedeuren, en tevens al onze garagedeuren zijn voorzien van uitstekende isolatie. Zo blijft het in de winter er lekker warm en houden ze de ruimte in de zomer juist lekker koel. Ook zorgen ze ervoor dat het geluid van buitenaf niet weet binnen te dringen. Goede isolatie is bij grote garagedeuren extra belangrijk, omdat dit zorgt voor betere ventilatie en luchtstroom door uw garage. Dit is vooral nuttig als u de ruimte gebruik voor projecten waarbij luchtcirculatie essentieel is, zoals bij houtbewerking of schilderen. De goede isolatie komt door:

 • HR++ glas thermopanel. Dit zorgt voor de ideale temperatuurregeling.
 • Perfecte luchtdichte afwerking. Hierdoor dringt er geen wind of geluid naar binnen.

Extra gebruiksgemak

Bij Openslaandegaragedeuren.com begrijpen we dat de kwaliteit en functionaliteit van een openslaande garagedeuren twee van de belangrijkste onderdelen zijn. Daarom maken wij ze voor optimaal gebruiksgemak. De panelen gaan soepel en gemakkelijk open en zullen dit blijven doen voor jaren. Daarom krijgt u bij ons 10 jaar garantie. Ook zijn ze extreem laag in onderhoud. Twee keer per jaar schoonmaken met een vochtige doek volstaat.

Waardevermeerdering door grote garagedeuren

Grote garagedeuren kunnen de waarde van uw huis aanzienlijk verhogen. Ze zorgen namelijk voor een grotere aantrekkingskracht en de woning zal er een stuk aantrekkelijker uitzien. Als de deuren mooi integreren met de rest van het huis ontstaat er harmonie en cohesie. Mocht u het huis later willen verkopen zijn dit onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat ze extra waarde leveren bij potentiële kopers. Dit kan resulteren in een hogere verkoopprijs.

Vraag een gratis offerte aan

Ontdek hoe een grote garagedeur uw woning kan omtoveren tot iets speciaals met een fantastische look. Geïnteresseerd naar de prijs van een grote garagedeur? Vraag dan een gratis offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Dan bespreken we samen uw wensen en wat de mogelijkheden zijn.

Grote garagedeuren kopen

Voorbeelden van Grote garagedeuren

Volledig op wens en op maat gemaakt.

Voorbeelden van grote garagedeuren

Volledig op wens en op maat gemaakt.

Veelgestelde vragen over grote garagedeuren

Een grote garagedeur is een garagedeur met aanzienlijke afmetingen die groter is dan standaardgaragedeuren, waardoor er meer ruimte is voor voertuigen en gemakkelijke toegang tot de garage.

Bij het kopen van een grote garagedeur let je op de juiste afmetingen, kwaliteit en duurzaamheid, isolatie, veiligheid, stijl en ontwerp, en de installatievereisten en garantie. Bent u benieuwd naar een prijs op maat? Vraag dan gratis een offerte aan!

  Stap 1 - kies uw opties

  Stap 2 - uw gegevens

  Gratis offerte grote garagedeur

  Ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor uw openslaande garagedeur door het formulier in te vullen. Daarnaast profiteert u van:

  • Scherpste prijs
  • Gratis offerte op maat
  • 10 jaar garantie
  • Begeleiding van A tot Z
  • Veilig, geïsoleerd en gebruiksvriendelijk
  • Binnen één dag geplaatst

  Openslaandegaragedeuren.com levert al jaar en dag openslaande garagedeuren door een groot deel van Nederland. Door onze expertise en ervaring realiseren wij de garagedeur van uw dromen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een garagedeur met glas of neem contact op voor advies.