Openslaandegaragedeuren.com
Garagedeur vervangen

Garagedeur vervangen

Laat uw oude garagedeur vervangen door openslaande garagedeuren.

Offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

icon-like Aanbieding op maat
icon-euro Vanaf 2899,-
icon-tag De scherpste prijs
icon-quote Vrijblijvende offerte

Garagedeur vervangen door openslaande deuren

Heeft u last van een tochtende garagedeur? Is uw garagedeur toe aan vervanging? Naar bijvoorbeeld grote garagedeuren of een standaard garagedeur? Of wilt u simpelweg kunnen profiteren van het gebruiksgemak van een openslaande garagedeur? Bij Openslaandegaragedeuren.com leveren we een kwalitatieve op maat gemaakte garagedeur tegen een betaalbare prijs. U bepaalt daarbij zelf hoe de deur eruit komt te zien. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende kleuren, panelen en opties om HR++ in de deur te plaatsen.

Waarom garagedeuren vervangen?

 • Moderne en luxe uitstraling
 • Optimale isolatie, beveiliging en gebruiksgemak
 • Verhoogde woningwaarde

Onze openslaande garagedeuren zijn van hoge kwaliteit en gaan jaren mee. Daarnaast krijgt u maar liefst 10 jaar garantie! Benieuwd naar de kosten voor het vervangen van een garagedeur voor een openslaande deur?  

Bereken uw prijs
Vervangen garagedeuren
kanteldeur vervangen door openslaande deuren

Geïsoleerd en duurzaam

Heeft u last van een tochtende deur? Slecht geïsoleerde garagedeuren brengen veel kou de woning binnen wat vaak resulteert in een hoge energiekosten. Om deze kosten te drukken zult u de garagedeur moeten vervangen. Dit bespaart u aanzienlijk op de energierekening. De deuren van openslaande garagedeuren hebben een perfecte isolatiewaarde. De deuren zijn daarnaast voorzien van een thermisch onderbroken kozijn. Dit voorkomt dat kou de woning inkomt en dat warmte de woning verlaat. Ook het HR++ glas in de garagedeuren heeft een uitstekende isolatiewaarde.

Veilige en kwalitatief

Veel (verouderde) garagedeuren zijn erg inbraak gevoelig. Inbrekers komen hierdoor gemakkelijk naar binnen. Om uzelf en uw eigendommen te beschermen kunt u het beste kiezen voor een veilige garagedeur. De garagedeuren van Openslaande garagedeuren worden standaard voorzien van diverse veiligheid opties. De deuren worden bijvoorbeeld standaard voorzien van een 5-puntssluiting. Met behulp van speciale haaksloten wordt de deur op meerdere punten vergrendeld. Zo bent u optimaal beschermd tegen inbrekers en diefstal.  

Een greep uit onze openslaande garagedeuren

Al jarenlang vervangen wij oude garagedeuren met openslaande garagedeuren door heel Nederland

Een greep uit onze openslaande garagedeuren

Al jarenlang vervangen wij oude garagedeuren met openslaande garagedeuren door heel Nederland

Gratis offerte op maat ontvangen?

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en profiteer van scherpe prijzen en snelle levertijden.

  Stap 1 - kies uw opties

  Stap 2 - uw gegevens

  Kosten berekenen garagedeur vervangen

  Nieuwsgierig naar de kosten voor een openslaande garagedeur? Of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op en wij voorzien u van het nodige advies. Bij Openslaandegaragedeuren.com profiteert u van:

  • Scherpste prijs
  • Gratis offerte op maat
  • 10 jaar garantie
  • Begeleiding van A tot Z
  • Veilig, geïsoleerd en gebruiksvriendelijk
  • Binnen één dag geplaatst

  Openslaandegaragedeuren.com levert al jaar en dag openslaande garagedeuren door een groot deel van Nederland. Door onze expertise en ervaring realiseren wij de garagedeur van uw dromen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een garagedeur of neem contact op voor advies.