Openslaandegaragedeuren.com
Garagedeur met loopdeur

Openslaande garagedeur met loopdeur

Loop gemakkelijk uw garagedeur in en uit door slechts één deur te openen.

Gratis offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

Openslaande garagedeuren met loopdeur

Openslaande garagedeuren bestaan uit 2 losse deuren waarvan er één als loopdeur dient. Doordat de openslaande garagedeuren asymmetrisch geleverd worden, bepaalt u zelf de breedte van de loopdeur. Indien gewenst opent u gemakkelijk beide deuren om te profiteren van de maximale breedte van de garagedeur.

Voordelen garagedeur met loopdeur

Waarom veel mensen kiezen voor een garagedeur met loopdeur:

 • Eenvoudige en snelle toegang
 • Ruimtebesparing door combinatie deur en garage
 • Vrijheid doordat de deur afzonderlijk opent
Gratis prijs berekenen
Garagedeur met loopdeur
Openslaande garagedeur met loopdeur

Ultiem gebruiksgemak in stijl

Geniet van ongekend gemak en functionaliteit met een garagedeur met loopdeur. Stel je voor dat je snel iets uit de garage wilt halen zonder de hele garagedeur te openen. Met een simpele draai aan de deurklink betreed je moeiteloos je garage, zonder gedoe en zonder je auto te verplaatsen. Handig bij het uitladen van boodschappen, het binnenlaten van huisdieren of even snel klusjes in de garage doen. Daarbij maakt de kleur ook veel uit, kijk bijvoorbeeld is naar strakke garagedeuren, witte garagedeur of garagedeur antraciet.

Ook bespaar je kostbare ruimte zonder concessies te doen aan stijl. Onze garagedeuren met loopdeur bieden een strak en modern ontwerp dat een vleugje stijl toevoegt aan je woning. Veiligheid en gemoedsrust zijn ook van groot belang. Onze garagedeuren zijn ontworpen met hoogwaardige materialen om inbraak te voorkomen. Ideaal toch?

Investeer in kwaliteit en duurzaamheid

Wij geloven in het leveren van hoogwaardige garagedeuren met loopdeuren die lang meegaan. Daarom maken we gebruik van duurzame materialen voor een lange levensduur. Zo beschikken we over een standaard garagedeur, houten openslaande garagedeuren en onderhoudsarme openslaande garagedeuren. Ook bieden onze garagedeuren uitstekende isolatie-eigenschappen, waardoor u kunt genieten van een aangename temperatuur in uw garage.

Een greep uit onze garagedeuren met loopdeur

Garagedeuren met loopdeur zijn eenvoudig en enorm praktisch.

Een greep uit onze garagedeuren met loopdeur

Garagedeuren met loopdeur zijn eenvoudig en enorm praktisch.

Veelgestelde vragen over garagedeuren met loopdeur

Een garagedeur met loopdeur is een garagedeur die is uitgerust met een deur die gebruikt kan worden voor dagelijkse toegang. Hierdoor kunt u naar binnen of buiten lopen zonder dat de hele garagedeur hoeft te worden geopend.

Door een loopdeur loopt u snel en eenvoudig naar binnen of buiten via de garagedeur. Hierdoor is een garagedeur met loopdeur erg toegankelijk en gebruiksvriendelijk.

Ja, want onze garagedeuren zijn standaard voorzien van een 5-puntssluiting en SKG*** antikerntrek krukset. Middels haaksloten wordt de garagedeur op maar liefst 5 punten vergrendeld. Daarbij is de garagedeur voorzien van espagnoletsluitingen. Dit is een extra beveiliging die ervoor zorgt dat uw garagedeur enkel te openen is wanneer de doorgaande vleugel geopend is.

Ja, onze garagedeuren met loopdeur worden op maat gemaakt. Hierbij staan uw wensen centraal. Door onze ervaring en kennis bent u verzekerd van een garagedeur die naadloos aansluit bij uw woning.

De prijs van een garagedeur met loopdeur hangt af van uw wensen. Onze garagedeuren zijn namelijk op maat gemaakt. Hierdoor is elke garagedeur uniek en is er geen standaardprijs. Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan een gratis offerte en profiteer van scherpe prijzen

  Stap 1 - kies uw opties

  Stap 2 - uw gegevens

  Garagedeur met loopdeur prijs berekenen

  Ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor uw openslaande garagedeur met loopdeur door het formulier in te vullen. Daarnaast profiteert u van:

  • Scherpste prijs
  • Gratis offerte op maat
  • 10 jaar garantie
  • Begeleiding van A tot Z
  • Veilig, geïsoleerd en gebruiksvriendelijk
  • Binnen één dag geplaatst

  Openslaandegaragedeuren.com levert al jaar en dag openslaande garagedeuren door een groot deel van Nederland. Door onze expertise en ervaring realiseren wij de garagedeur van uw dromen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een openslaande garagedeur of neem contact op voor advies.