Openslaandegaragedeuren.com
Garagedeur met loopdeur

Openslaande garagedeur met loopdeur

Loop gemakkelijk uw garagedeur in en uit door slechts één deur te openen.

Offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

icon-like Aanbieding op maat
icon-euro Vanaf 2899,-
icon-tag De scherpste prijs
icon-quote Vrijblijvende offerte

Openslaande garagedeuren met loopdeur

Openslaande garagedeuren bestaan uit 2 losse deuren waarvan er één als loopdeur dient. Doordat de openslaande garagedeuren asymmetrisch geleverd worden bepaalt u zelf de breedte van de loopdeur. Indien gewenst opent u gemakkelijk beide deuren om te profiteren van de maximale breedte van de garagedeur.

Hoge gebruiksgemak

Wanneer u uw garagedeur vaak gebruikt als loopdeur is het handig wanneer u slechts één gedeelte van de garagedeur hoeft te openen. Dit is met name het geval wanneer via de garage de woning kan worden betreden of wanneer er fietsen, containers etc. in de garage worden opgeborgen. Het kan u dan veel gemak opleveren om te investeren in een nieuwe garagedeur met loopdeur.

Bereken uw prijs
Garagedeur met loopdeur

Een greep uit onze garagedeuren met loopdeur

Garagedeuren met loopdeur zijn eenvoudig en enorm praktisch.

Meer inspiratiefoto's

Een greep uit onze garagedeuren met loopdeur

Garagedeuren met loopdeur zijn eenvoudig en enorm praktisch.

Veelgestelde vragen over garagedeuren met loopdeur

Een garagedeur met loopdeur is een garagedeur die is uitgerust met een deur die gebruikt kan worden voor dagelijkse toegang. Hierdoor kunt u naar binnen of buiten lopen zonder dat de hele garagedeur hoeft te worden geopend.

Door een loopdeur loopt u snel en eenvoudig naar binnen of buiten via de garagedeur. Hierdoor is een garagedeur met loopdeur erg toegankelijk en gebruiksvriendelijk.

Ja, want onze garagedeuren zijn standaard voorzien van een 5-puntssluiting en SKG*** antikerntrek krukset. Middels haaksloten wordt de garagedeur op maar liefst 5 punten vergrendeld. Daarbij is de garagedeur voorzien van espagnoletsluitingen. Dit is een extra beveiliging die ervoor zorgt dat uw garagedeur enkel te openen is wanneer de doorgaande vleugel geopend is.

Ja, onze garagedeuren met loopdeur worden op maat gemaakt. Hierbij staan uw wensen centraal. Door onze ervaring en kennis bent u verzekerd van een garagedeur die naadloos aansluit bij uw woning.

De prijs van een garagedeur met loopdeur hangt af van uw wensen. Onze garagedeuren zijn namelijk op maat gemaakt. Hierdoor is elke garagedeur uniek en is er geen standaardprijs. Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan een gratis offerte en profiteer van scherpe prijzen

  Stap 1 - kies uw opties

  Stap 2 - uw gegevens

  Garagedeur met loopdeur prijs berekenen

  Ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor uw openslaande garagedeur met loopdeur door het formulier in te vullen. Daarnaast profiteert u van:

  • Scherpste prijs
  • Gratis offerte op maat
  • 10 jaar garantie
  • Begeleiding van A tot Z
  • Veilig, geïsoleerd en gebruiksvriendelijk
  • Binnen één dag geplaatst

  Openslaandegaragedeuren.com levert al jaar en dag openslaande garagedeuren door een groot deel van Nederland. Door onze expertise en ervaring realiseren wij de garagedeur van uw dromen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een openslaande garagedeur of neem contact op voor advies.