Openslaandegaragedeuren.com
Openslaande garagedeuren met glas

Openslaande garagedeur met glas

Haal meer uit woning met openslaande garagedeuren met geïsoleerd glas.

Gratis offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

icon-like Aanbieding op maat
icon-euro Vanaf 2899,-
icon-tag De scherpste prijs
icon-quote Vrijblijvende offerte
garagedeur met glas

Openslaande garagedeuren met glas

Door het gebruik van glas krijgt u op een natuurlijke manier meer licht in de garage. Handig wanneer er verder in de garage geen ramen aanwezig zijn. Wanneer u kiest voor de optie glas is dit bij ons te allen tijde HR++ glas, ook wel isolatieglas of hoogrendementsglas genoemd. Hierbij wordt de tussenruimte gevuld met edelgas en is het glas aan een zijde gecoat waardoor het extra isoleert. Het glas kan zowel geplaatst worden bij een dubbele garagedeur als bij een garagedeur met loopdeur, landelijke garagedeur en grote garagedeuren. Gebruik van glas is dus niet alleen mooi, maar het zorgt ook voor een besparing op uw energierekening.

Type glas garagedeur

De houten garagedeuren, onderhoudsarme garagedeuren of moderne garagedeur worden volledig op maat gemaakt aan de hand van uw wensen, hetzelfde geldt voor de toevoeging van glas. Wilt u slechts één deurpaneel voorzien van glas of beide? Moeten deze horizontaal of verticaal geplaatst worden? Wilt u één of meerdere ramen? Gaat u voorkeur uit naar transparant of melkglas? Allemaal vragen die van invloed zijn op de uiteindelijke uitstraling van uw garagedeur.

Bereken uw prijs

Garagedeur isolatie

Onze garagedeuren met glas beschikken over optimale isolatie. Wanneer u kiest voor openslaande garagedeuren met glas is dit bij ons standaard HR++ glas. Naast isolerend glas hebben de openslaande garagedeuren zeer goede isolatiewaarden die aan de modernste eisen voldoen. Bovendien plaatsen we de garagedeuren in een thermisch onderbroken kozijn. Met al deze toepassingen bent u verzekerd van een perfect geïsoleerde garagedeur.

Veiligheid garagedeuren

Garagedeuren voorzien van goede veiligheid zijn erg belangrijk. Zo heeft u als klant de keuze uit diverse veiligheidsopties. Deze openslaande garagedeuren zijn standaard voorzien van veiligheidsbeslag met SKG***. Middels haaksloten wordt de garagedeur op maar liefst 5 punten vergrendeld. Daarbij is de garagedeur voorzien van espagnoletsluitingen. Dit is een extra beveiliging die ervoor zorgt dat uw garagedeur enkel te openen is wanneer de doorgaande vleugel geopend is.

Garagedeur met glas openslaand

Een greep uit onze openslaande garagedeuren met glas

De garagedeuren met glas zijn geïsoleerd en veilig.

Een greep uit onze openslaande garagedeuren met glas

De garagedeuren met glas zijn geïsoleerd en veilig.

Veelgestelde vragen over openslaande garagedeuren met glas:

Openslaande garagedeuren met glas bieden een moderne uitstraling en laten meer natuurlijk licht binnen in de garage. Het extra licht zorgt voor een praktische garage. Bovendien heeft u bij het in en uit lopen van uw garagedeur minder last van een grote lichtovergang.

Ja, onze openslaande garagedeuren worden op maat gemaakt waarbij we uw ontwerpwensen mee kunnen nemen. Denk hierbij aan grootte het glas en de plek, maar ook het type glas, zoals matglas of getint.

Ja, onze garagedeuren met glas beschikken over HR++ glas. Hierdoor profiteert u van optimale isolatie en het vermindert ook geluidsoverlast van buitenaf.

De kosten hangen af van uw wensen. Onze openslaande garagedeuren met glas worden op maat gemaakt. De prijs hangt af van uw wensen. Denk hierbij aan het materiaal, kleur en formaat van de deuren, maar ook de grootte van het glas en welk type glas. Vraag dan een gratis offerte aan voor openslaande garagedeur met glas en profiteer van scherpe prijzen.

  Stap 1 - kies uw opties

  Stap 2 - uw gegevens

  Garagedeur met glas prijs berekenen

  Ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor uw garagedeur met glas door het formulier in te vullen. Daarnaast profiteert u van:

  • Scherpste prijs
  • Gratis offerte op maat
  • 10 jaar garantie
  • Begeleiding van A tot Z
  • Veilig, geïsoleerd en gebruiksvriendelijk
  • Binnen één dag geplaatst

  Openslaandegaragedeuren.com levert al jaar en dag openslaande garagedeuren door een groot deel van Nederland. Door onze expertise en ervaring realiseren wij de garagedeur van uw dromen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een garagedeur met glas of neem contact op voor advies.