Openslaandegaragedeuren.com
Garagedeur isolatie

Garagedeur isolatie

Profiteer van de voordelen van optimaal geïsoleerde openslaande garagedeuren.

Gratis offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

Geïsoleerde openslaande garagedeur

Geïsoleerde openslaande garagedeur

Een goed geïsoleerde garagedeur brengt vele voordelen met zich mee. Oude garagedeuren laten qua isolatie vaak te wensen over. Het ontbreekt aan isolatiemateriaal en ook langs het kozijn komt veel kou en tocht naar binnen.

Met goed geïsoleerde openslaande garagedeuren zijn kou en tocht verleden tijd. Dit komt doordat u profiteert van:

 • Een thermisch onderbroken kozijn
 • Goede isolatiewaarde
 • Perfecte luchtdichte afwerking
 • HR++ glas thermopane
Bereken uw prijs

Isolatieverschil kanteldeur VS openslaande garagedeur

Met een thermische camera hebben we goed het verschil in isolatie vast weten te leggen tussen een kanteldeur en openslaande garagedeur.

Kanteldeur isolatie

Een kanteldeur is een van de meest voorkomende garagedeuren in Nederland. Echter isoleren deze vaak niet (of zeer slecht) waardoor tocht en kou gemakkelijk uw garage binnen komt. Dit is op de thermische foto duidelijk te zien. Op het moment dat de foto genomen werd was het buiten 6 graden Celcius. De binnenzijde van de kanteldeur is 6,6 graden Celcius, bijna exact dezelfde temperatuur als buiten. De kanteldeur isoleert dus vrijwel niet en vormt overduidelijk een koudebrug van buiten naar binnen.

Garagedeur isolatie kopen

Openslaande garagedeur geïsoleerd

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren isoleren perfect. Door het thermisch onderbroken kozijn, de dikke geïsoleerde deurpanelen en een perfecte montage ontstaat er een volledig afgesloten ruimte. Met dezelfde omstandigheden is hier ook een thermische foto gemaakt om het verschil in isolatie aan te kunnen tonen. Bij een buitentemperatuur van 4 graden Celcius geeft de binnenzijde hier maar liefst 14,1 graden Celcius aan. Dit betekent dat de kou buiten wordt gehouden, en de warmte binnen blijft.

Of toch iets meer letten op het budget wat je hebt, kies dan voor budget garagedeuren of standaard garagedeur.

Openslaande garagedeuren geïsoleerd

Voordelen geïsoleerde openslaande garagedeuren

Benieuwd naar de voordelen van geïsoleerde openslaande garagedeuren? Hieronder lichten we graag vier voordelen uit:

Thermisch onderbroken kozijn

Bij een kozijn met thermische onderbreking worden het binnen- en buitenkozijn van elkaar gescheiden. Op deze manier ontstaat er een ruimte met stilstaande lucht. Dit zorgt ervoor dat de koude lucht buiten blijft en de warme lucht binnen. Desondanks blijft het kozijn slechts 6cm dik.

Goede isolatiewaarde

De stalen panelen van onze openslaande garagedeuren hebben een isolatiewaarde (U-waarde) tussen de 1,2 en 1,5 W/m2K. Deze waardes tonen aan dat er minimale kou (of warmte) wordt doorgelaten.

Perfecte luchtdichte afwerking

Door het kozijn op de juiste wijze te monteren en af te werken kan het geheel luchtdicht gemaakt worden. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring om u van een volledig isolerende garagedeur te voorzien.

Isolerend glas (HR++)

Wanneer u kiest voor een garagedeur voorzien van ramen worden deze standaard uitgevoerd met HR++ thermopane glas. Dit is een sterk isolerend glas waardoor warmte- en koude verlies tegengegaan wordt.

  Stap 1 - kies uw opties

  Stap 2 - uw gegevens

  Wat kost een geïsoleerde garagedeur?

  Benieuwd naar de kosten voor een geïsoleerde openslaande garagedeur? Ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor uw garagedeur op maat door het formulier in te vullen. Daarnaast profiteert u van:

  • Scherpste prijs
  • Gratis offerte op maat
  • 10 jaar garantie
  • Begeleiding van A tot Z
  • Veilig, geïsoleerd en gebruiksvriendelijk
  • Binnen één dag geplaatst

  Openslaandegaragedeuren.com levert al jaar en dag openslaande garagedeuren door een groot deel van Nederland. Door onze expertise en ervaring realiseren wij de garagedeur van uw dromen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een openslaande garagedeur of neem contact op voor gratis advies.