Openslaandegaragedeuren.com
Openslaande garagedeuren

Aluminium garagedeur

Openslaande garagedeuren volledig vrij van onderhoud.

Offerte aanvragen

Het duurt nog geen 2 minuten!

icon-like Aanbieding op maat
icon-euro Vanaf 2899,-
icon-tag De scherpste prijs
icon-quote Vrijblijvende offerte

‘Aluminium’ garagedeur

Op zoek naar een garagedeur van onderhoudsarm materiaal zoals aluminium? Met stalen panelen en een aluminium kozijn voldoen onze openslaande garagedeuren aan uw wensen! Vaak wordt er gedacht dat onze openslaande garagedeuren van aluminium of kunststof zijn. Echter zijn onze garagedeuren gemaakt van stalen panelen met aluminium kozijn. Beide materiaalsoorten zijn volledig onderhoudsarm en late minimale (kou) of hitte door.

U bent volledig vrij in het samenstellen van uw onderhoudsarme garagedeur. U heeft dan ook vele keuzemogelijkheden die uiteindelijk de uitstraling van uw deur bepalen. Voor een gerichte prijsindicatie klikt u op de button hieronder.

Bereken uw prijs
Onderhoudsvrije garagedeur

Isolerende vermogen

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. Het aluminium kozijn is voorzien van een thermische onderbreking. Hierdoor worden het binnen- en buitenkozijn van elkaar gescheiden door een ruimte met stilstaande lucht. Dit zorgt ervoor dat de koude lucht buiten blijft en de warme lucht binnen. Toch blijft het aluminium kozijn maar 6 centimeter dik. De stalen panelen zijn aan de binnenzijde voorzien van dik isolatiemateriaal. Door de combinatie van deze materialen heeft u in totaliteit een perfect geïsoleerde garagedeur die ook nog eens onderhoudsarm is!

 

Volledig op maat gemaakt

Al onze openslaande garagedeuren worden volledig op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Zo ontwerpt u zelf uw eigen garagedeur die volledig aansluit bij uw wensen en woning. De garagedeuren zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Daarnaast bent u vrij in de keuze voor het type paneel en de toevoeging van glas.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u graag meer weten over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren? Laat uw gegevens achter en wij voorzien u vrijblijvend van meer informatie en passend advies.

Openslaandegaragedeuren.com
  • Aanbieding op maat
  • Vanaf 2899,-
  • De scherpste prijs
  • Vrijblijvende offerte
Meer inspiratiefoto's
Meer inspiratiefoto's